• Classflow training leeg
    Voor classflow stip

    DOE MEER DAN ONDERWIJZEN: INSPIREER!

Doe meer dan onderwijzen; inspireer!

Leren werken met ClassFlow software

ClassFlow is hèt meest innovatieve onderwijs platform. Met ClassFlow verbind je zowel binnen als buiten het klaslokaal docenten, leerlingen en digitale content met elkaar.

Met nieuwe features als o.a. game-toetsen, badges en de Promethean marktplaats creëer je een inspirerende interactieve leeromgeving voor docent en leerling/student!

De nieuwste cloud-based software van Classflow.nl zorgen voor een inspirerende en (inter)actieve deelname van alle gebruikers!

Met het nieuwe ClassFlow Desktop is de cirkel rond. Nu nog gemakkelijker interactief werken op alle multimedia tools en dit zonder on-line te zijn.

Maar hoe doe je dit nu? Waar begin je? En als je de handigheid te pakken hebt, hoe verdiep je dan? Afgelopen maand was Rachel Ashmore in Nederland om 3 trainingsdagen in te vullen.

Heb jij ook interesse in meer uitleg over ClassFlow? Wij helpen je graag!

www.classflow.nl

ClassFlow events

ClassFlow training bij Milano Nederland

Op 14 maart jl. heeft Milano Nederland samen met Promethean en Digizoo het ClassFlow evenement verzorgd voor onderwijsorganisatie RENN4. RENN4, het Regionaal Expertisecentrum Noord Nederland, is een gecertificeerde onderwijsorganisatie voor leerlingen met: Leerproblemen, beperkingen in gedrag en/of psychiatrische problematiek en/of een verstandelijke beperking. Op meer dan dertig locaties in Groningen, Friesland en Drenthe verzorgd RENN4 speciaal basisonderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs aan ruim 2300 leerlingen van 4 tot 20 jaar. Tijdens deze dag heeft Milano Grand Cafe Java in Veendam omgetoverd tot ClassFlow inspiratie leerruimte! In deze schitterende ruimte heeft Milano een setting gecreëerd waarbij een 12-tal docenten van RENN4 zicht hadden op twee ActivPanels. Op deze twee schermen is door Promethean uitleg gegeven over de Interactieve mogelijkheden van het ActivPanel. In de ochtend is er uitleg gegeven over de gebruiksvriendelijke bediening van het scherm zelf en is er theoretisch aandacht besteed aan de onderwijskundige software ActivInspire en ClassFlow. Na de door Milano uitstekende verzorgde lunch, mochten de docenten zelf met de software aan de slag. Dit was een leuke, interactieve training, waarbij de docenten op de hoogte werden gebracht van de mogelijkheden van ClassFlow. Het uiteindelijke doel van de dag was; dat de getrainde docenten (afkomstig van verschillende RENN4 locaties) hun opgedane ClassFlow kennis op hun eigen locatie, door te geven aan de overige docenten. Tijdens studiedagen zal de training per locatie in kleinere groepjes herhaalt worden, zodat alle docenten met vertrouwen les kunnen geven met het ActivPanel. Het bleek een super interessante, leerzame dag geweest te zijn voor de docenten en dus een zeer geslaagd evenement!

img-brief-1
img-brief-1

Twee doelgroepen, twee trainingen.

Op 15 en 16 maart jl. heeft Digizoo in samenwerking met Promethean ClassFlow trainingssessies georganiseerd. De eerste trainingssessie stond in het teken van docenten. Docenten willen diepgang, meer kunnen met het programma dan zij op eerste hand al wisten. Er werd dus praktisch gewerkt en door de theorie heen gehakt. Iedereen hielp elkaar. Had de ene al eens een les samen gesteld binnen ClassFlow en de ander wist nog niet hoe de nieuwe Likert (poll functie) werkte, dan zag je een schitterende samenwerking. Dag twee was speciaal voor de commerciële medewerkers van onze partners. Tijdens deze dag zijn met name alle unique selling points besproken die direct in de praktijk gebruikt kunnen worden. Onze partners kunnen zo vragen beantwoorden van de eindgebruikers en ze op locatie verder helpen. Kortom alle handvatten om direct aan de slag te gaan. Als je al niet enthousiast was over ClassFlow dan werd je dat wel na deze dagen. Met een ClassFlow diploma in the pocket kunnen wij niets anders zeggen dan: Bedankt iedereen! Het waren drie inspirerende dagen waarin er had gewerkt is. Wij kijken uit naar de volgende trainingssessies! Mocht je nu interesse hebben in het volgen van de ClassFlow trainingen, laat het ons even weten. Dan zorgen wij ervoor dat we jou inlichten zodra er weer sessies zijn.

Patrick Thomassen

Het bleek een super interessante, leerzame dag geweest te zijn voor de docenten en dus een zeer geslaagd evenement!

Patrick Thomassen, Digizoo

De producten van Promethean waren ook te zien op de ISE

Onze services

Geïnteresseerd en/of wil je meer weten over ClassFlow?

Onze ervaren adviseurs vertellen je er graag meer over.

+31(0)88 34 44 966