• digibord ICT
  Voor classflow stip

  "THE CAPACITY TO LEARN IS A GIFT"

Je verjaardag vieren met een DEMO dag

Andre was jarig, en dat vieren wij

Tring tring, de telefoon; Hi Danny, kun jij woensdag 16 mei bij ons in Veendam een DEMO komen verzorgen voor één klant van ons?

Natuurlijk roept Danny! Want zo is hij, altijd helpen waar hij kan.

Maar ben jij dan niet jarig vraagt Danny? Ja, zegt Andre.

Nou zegt Danny, dat gaan wij dus even goed vieren. Wie nodigen we nog meer uit?

En zo begon de aanloop naar de DEMO dag.

 

Uiteindelijk kwamen er ruim 40 verjaardag-gasten op Andre zijn verjaardag. Wat een feest.

Vijf keer heeft Danny zijn clownspak aangetrokken en alle kunstjes van het Promethean ActivPanel laten zien.

Uiteraard mocht iedereen ook nog zelf knutselen met het ActivPanel en Andre trakteerde nog op een extra cadeautje. Wat een plezier hebben we gehad. Gebak, drankjes, een clown en de jarige job met zijn feestneus natuurlijk.

Goh, wat doen wij dit volgend jaar graag weer! Kom je dan ook op ons feestje?

DEMO dag Digibord - ICT

Andre

Wat heb ik een top verjaardag gehad! Allen bedankt!!

Andre de Vries, Digibord - ICT

De producten van Promethean:

tooltip-image-1

Klik op de pijlen om alle producten te zien

 • ActivPanel V6 (1)

  ActivPanel 2018

  Het nieuwste ActivPanel van Promethean geeft interactief lesgeven een nieuwe impuls in het scherpste beeld. Dankzij ActivConnect altijd direct klaar voor gebruik, met het gebruiksgemak van een tablet en een quicklink naar je eigen ClassFlow omgeving. Voeg gemakkelijk je favoriete apps toe. Zo heb je altijd met één touch de wereld binnen handbereik. Het ActivPanel is flexibel in gebruik, met wel 4 HDMI + 4 USB touch poorten sluit je eenvoudig devices aan en door het handige on-screen menu kun je gemakkelijk switchen. ClassFlow ActivConnect is naadloos geïntegreerd met ClassFlow, hèt meest innovatieve onderwijs platform. Met ClassFlow verbind je zowel binnen als buiten het klaslokaal docenten, leerlingen, digitale content en schooladministratiesystemen. Met nieuwe features als o.a. game-toetsen, badges en de Promethean marktplaats creëer je een inspirerende interactieve leeromgeving voor docent en leerling/student! ActivPanel 2018 is beschikbaar in de maten: 65 inch UHD 70 inch FHD 75 inch UHD 86 inch UHD De beste software gratis bijgeleverd! De ongeëvenaarde en bekroonde ActivInspire software en de nieuwste cloud-based software Classflow.nl zorgen voor een inspirerende en (inter)actieve deelname van alle gebruikers!

  ActivPanel i65 Angle_

  ActivPanel i-Series

  Het interactieve scherm voor je klaslokaal ActivPanel i-Series is eenvoudig te monteren en eenvoudig te bedienen met zijn power button en snelle connectiviteits poorten aan de voorzijde waardoor je als leerkracht direct je device aan de ActivPanel kan koppelen. De 15 watt speakers zijn perfect voor multimedia lessen in de klas en geven ruim voldoende geluid. Ook is de ActivPanel i-Series makkelijk te onderhouden en dat zonder kalibratie en zonder vervanging van projector lampen. Dit bespaart tijd en geld; lagere eigendomskosten (TCO) versus een interactieve projector.Met een meer-jarige garantie, een levensduur tot 30.000 gebruiksuren garanderen wij een verantwoorde investering voor vele jaren. ActivPanel i-Series van Promethean heeft 10 touchpunten en is ontworpen om met meerdere gebruikers samen te werken, simpel met de vinger en/of met een pen. Met ClassFlow ™ Desktop start je meteen een sessie, les of presentatie middels een ‘whiteboard’ of maak gebruik van het online of offline lesmateriaal. Deze tool is exclusief ontworpen voor gebruik in combinatie met ActivPanel. Stuur eenvoudig een vraag en/of een beoordelingen naar devices van gebruikers. Ga voor meer informatie naar ClassFlow.com/Desktop.

.

Onze services

Geïnteresseerd en/of wil je meer weten?

Onze ervaren adviseurs vertellen je er graag meer over.

+31(0)88 34 44 966