• business-conference-event
  Voor classflow stip

  VINDEN EN VERBINDEN!

Ondernemers & onderwijs avond in Veendam

Na vorige succesvolle edities heeft Digibord ICT ook dit jaar weer een samenkomst van ondernemers en onderwijsprofessionals georganiseerd.

Dit keer waren de gastsprekers mr. Jewan de Goede, met als thema rechtelijke en regionale ontwikkelingen m.b.t. de aardbevingsproblematieken en mr. Koen Konings die het gehad heeft over de veranderende privacy wetgeving.

Waarom dit thema? Digibord ICT ziet dat het ondernemerschap een steeds grotere rol gaat spelen in het onderwijs. Creativiteit, pro actief zijn en doelstellingen verwezenlijken zijn niet alleen belangrijk voor ondernemers, maar worden ook steeds belangrijker in het onderwijs. Tijdens deze avond was de doelstelling om beide doelgroepen met elkaar kennis te laten maken.

Tevens was die avond Danny Krol (onze sales man) aanwezig om uitleg en een demo te geven over de nieuwste ActivPanel 2018 en i-Series van Promethean.

Business event

Danny Krol

Tot laat in de uurtjes....

Danny Krol, Digizoo

De producten van Promethean waren ook te zien op de ISE

tooltip-image-1

Klik op de pijlen om alle producten te zien

 • ActivPanel V6 (1)

  ActivPanel 2018

  Het nieuwste ActivPanel van Promethean geeft interactief lesgeven een nieuwe impuls in het scherpste beeld. Dankzij ActivConnect altijd direct klaar voor gebruik, met het gebruiksgemak van een tablet en een quicklink naar je eigen ClassFlow omgeving. Voeg gemakkelijk je favoriete apps toe. Zo heb je altijd met één touch de wereld binnen handbereik. Het ActivPanel is flexibel in gebruik, met wel 4 HDMI + 4 USB touch poorten sluit je eenvoudig devices aan en door het handige on-screen menu kun je gemakkelijk switchen. ClassFlow ActivConnect is naadloos geïntegreerd met ClassFlow, hèt meest innovatieve onderwijs platform. Met ClassFlow verbind je zowel binnen als buiten het klaslokaal docenten, leerlingen, digitale content en schooladministratiesystemen. Met nieuwe features als o.a. game-toetsen, badges en de Promethean marktplaats creëer je een inspirerende interactieve leeromgeving voor docent en leerling/student! ActivPanel 2018 is beschikbaar in de maten: 65 inch UHD 70 inch FHD 75 inch UHD 86 inch UHD De beste software gratis bijgeleverd! De ongeëvenaarde en bekroonde ActivInspire software en de nieuwste cloud-based software Classflow.nl zorgen voor een inspirerende en (inter)actieve deelname van alle gebruikers!

  Voorkant

  ActivSoundBar

  U kunt nu het geluid verbeteren met deze krachtige soundbar. De smalle behuizing past bij elk interieur en dankzij het heldere LED-scherm en de afstandsbediening is de soundbar eenvoudig te bedienen. Deze soundbar is ideaal voor 40" en groter en wordt aangesloten via een RCA-kabel.

 • ActivArena

  ActivArena pen set

  Deze set bestaat uit een teacher en een student pen, geschikt voor een AC2 bord. Voor gebruik van deze pennen dient er wel een firmware update uitgevoerd te worden. Op https://support.prometheanworld.com/article/?kb=1030 staat uitgelegd hoe u dit kan uitvoeren, ook is hier de juiste firmware te downloaden. Het uitvoeren van een firmware upgrade is altijd op eigen risico! Voor meer informatie neem contact met ons op.

Onze services

Geïnteresseerd en/of wil je meer weten over de ISE?

Onze ervaren adviseurs vertellen je er graag meer over.

+31(0)88 34 44 966