• Slide header bouw
  bouw___

  Presenteer grote bouwplannen tot in de kleinste details

Samen digitaal bouwen aan de toekomst

Bouwkunde is een vak apart waar begeleiding, precisie en beheersing van tekentafel tot realisatie multidisciplinair tot het gewenste resultaat voor de gebruiker en/of eigenaar gebundeld worden.

Om goed op de wens van de opdrachtgever in te kunnen spelen is visualisatie, efficiëncy en budgetbewaking de normaalste zaak van de wereld.

Digitale technieken zijn daarbij niet meer weg te denken maar hoe kun je alle kennis delen en overbrengen aan alle betrokkenen?

Bij de keuze van digitale, interactieve materialen voor de bouwsector zijn deze factoren cruciaal:

Wat kun je besparen op ‘papieren’ ontwerptekeningen, bestektekeningen, werktekeningen, constructietekeningen, detailtekeningen en installatietekeningen die met regelmaat gereviseerd moeten worden?

 • Maak je gebruik van video conferencing als het gaat om projecten ‘op afstand’?
 • Welke eisen stel je aan het met precisie werken in een tekening?
 • Hoe groot is de ruimte waarin je werkzaam bent?

Remco Messing

We zijn bouwkundigen, technici. Wij lezen niet maar kijken plaatjes. Annotaties rechtstreeks op de tekening zijn efficiënt

Remco Messing, Ballast Nedam, Speciale Projecten

De producten bij deze oplossing

tooltip-image-1

Klik op de pijlen om alle producten te zien

 • ActivPanel V6 (1)

  ActivPanel 2018

  Het nieuwste ActivPanel van Promethean geeft interactief lesgeven een nieuwe impuls in het scherpste beeld. Dankzij ActivConnect altijd direct klaar voor gebruik, met het gebruiksgemak van een tablet en een quicklink naar je eigen ClassFlow omgeving. Voeg gemakkelijk je favoriete apps toe. Zo heb je altijd met één touch de wereld binnen handbereik. Het ActivPanel is flexibel in gebruik, met wel 4 HDMI + 4 USB touch poorten sluit je eenvoudig devices aan en door het handige on-screen menu kun je gemakkelijk switchen. ClassFlow ActivConnect is naadloos geïntegreerd met ClassFlow, hèt meest innovatieve onderwijs platform. Met ClassFlow verbind je zowel binnen als buiten het klaslokaal docenten, leerlingen, digitale content en schooladministratiesystemen. Met nieuwe features als o.a. game-toetsen, badges en de Promethean marktplaats creëer je een inspirerende interactieve leeromgeving voor docent en leerling/student! ActivPanel 2018 is beschikbaar in de maten: 65 inch UHD 70 inch FHD 75 inch UHD 86 inch UHD De beste software gratis bijgeleverd! De ongeëvenaarde en bekroonde ActivInspire software en de nieuwste cloud-based software Classflow.nl zorgen voor een inspirerende en (inter)actieve deelname van alle gebruikers!

Standaard mogelijk bij deze oplossing

Constructief overleggen op afstand

Waarom zou je reizen als het niet nodig is? Waarom zou je op en neer blijven mailen, als je de zaken direct regelt door elkaar even in de ogen te kijken? Wij van Digizoo helpen je graag je werk zo efficiënt mogelijk te doen. Skype for business zorgt dat je met één druk op de knop de hele wereld in huis haalt. Interactief met alle moderne devices.

Webcam_

Onze services

img-wrench-red

De service van Digizoo, altijd beschikbaar

Hulp nodig? De specialisten van Digizoo staan voor je klaar. Met kennis, ervaring en handige zaken.

Waarmee kunnen we je helpen?
img-wrench-red

Haal alles uit je product met het Digizoo kenniscentrum!

Wij helpen je graag het beste uit je Digizoo product te halen. In ons Productsupport vindt je  tips, oplossingen en downloads.

Digizoo Product Support

Geïnteresseerd en/of wil je meer informatie?

Onze ervaren adviseurs vertellen graag meer over deze en onze andere oplossingen

+31(0)88 34 44 966