• ClassFlow_ (1)
  Voor classflow stip

  .

ClassFlow

De beste software gratis bijgeleverd!

ClassFlow is hèt meest innovatieve onderwijs platform. Met ClassFlow verbind je zowel binnen als buiten het klaslokaal docenten, leerlingen en digitale content met elkaar.

Met nieuwe features als o.a. game-toetsen, badges en de Promethean marktplaats creëer je een inspirerende interactieve leeromgeving voor docent en leerling/student!

De ongeëvenaarde en bekroonde ActivInspire software en de nieuwste cloud-based software Classflow.nl zorgen voor een inspirerende en (inter)actieve deelname van alle gebruikers!

Met het nieuwe ClassFlow Desktop is de cirkel rond. Nu nog gemakkelijker interactief werken op alle multimedia tools en dit zonder on-line te zijn. ClassFlow Desktop support de meest gangbare bestandsformaten en is verkrijgbaar voor Windows, Mac en Linux.

Iedereen in de wolken met ClassFlow

Stap in de Cloud met ClassFlow, de Cloud-based oplossing van Promethean. Via internet altijd en overal je lessen benaderen. Classflow is een simpele tool om zelf lessen te creëren, maar je kunt ook eenvoudig bestaande lessen in elk gangbaar bestandsformaat importeren! En al je favoriete resources zijn via ClassFlow binnen handbereik. Je kunt niet alleen lessen delen met anderen, maar ook direct foto’s, video’s, presentaties en weblinks gebruiken van je computer, je OneDrive, Dropbox of Google Drive zonder ClassFlow te verlaten.

img-brief-1
img-brief-1

Alle typen vragen voor meer interactie.

ClassFlow Lesson Presenter maakt unieke tweerichting interactie mogelijk met je leerlingen. Met de Interactie Tool stel je eenvoudig acht verschillende typen vragen, te beantwoorden van meerkeuze tot vrije expressie (tekening, schrift, foto’s en nog veel meer). Elke leerling kan vanaf haar eigen device antwoorden en deze antwoorden later nog bewerken. De leerkracht behoudt de controle en krijgt alle resultaten overzichtelijk in beeld.

Alle resultaten in de hand.

Met ClassFlow verbind je jouw digibord met andere digiborden, tablets, smartphones, laptops (en andere devices met internetverbinding) zonder aparte apps te installeren! Digitaal vragen stellen en direct feedback van je leerlingen tonen; ClassFlow is uniek met deze tweerichting interactie tussen leerkracht en leerling. Zelfs vanuit iedere hoek in je lokaal stuur je de les aan met je tablet of smartphone.

img-brief-1
img-brief-1

ClassFlow Desktop: Ontworpen voor en door leraren

Reeds 125.000+ scholen gingen je al voor. De highlights van ClassFlow Desktop zijn: - Interactieve lessen op alle multimedia tools. - Gemakkelijk te gebruiken hoofdmenu. - Werkt zowel off-line als on-line. - Support de meest populaire gangbare bestandsformaten. - Verkrijgbaar voor Windows, Mac en Linux. Wij zijn in de wolken met ClassFlow en Classflow Desktop. Jij ook? Registreer je gratis op classflow.com en ga direct aan de slag.

Danny Krol

Gemakkelijk lessen voorbereiden, interactief aan de slag met de leerlingen en gemakkelijk kunnen schakelen.

Danny Krol, Trainer ClassFlow

De producten bij deze oplossing

tooltip-image-1

Klik op de pijlen om alle producten te zien

 • ActivPanel V6 (1)

  ActivPanel 2018

  Het nieuwste ActivPanel van Promethean geeft interactief lesgeven een nieuwe impuls in het scherpste beeld. Dankzij ActivConnect altijd direct klaar voor gebruik, met het gebruiksgemak van een tablet en een quicklink naar je eigen ClassFlow omgeving. Voeg gemakkelijk je favoriete apps toe. Zo heb je altijd met één touch de wereld binnen handbereik. Het ActivPanel is flexibel in gebruik, met wel 4 HDMI + 4 USB touch poorten sluit je eenvoudig devices aan en door het handige on-screen menu kun je gemakkelijk switchen. ClassFlow ActivConnect is naadloos geïntegreerd met ClassFlow, hèt meest innovatieve onderwijs platform. Met ClassFlow verbind je zowel binnen als buiten het klaslokaal docenten, leerlingen, digitale content en schooladministratiesystemen. Met nieuwe features als o.a. game-toetsen, badges en de Promethean marktplaats creëer je een inspirerende interactieve leeromgeving voor docent en leerling/student! ActivPanel 2018 is beschikbaar in de maten: 65 inch UHD 70 inch FHD 75 inch UHD 86 inch UHD De beste software gratis bijgeleverd! De ongeëvenaarde en bekroonde ActivInspire software en de nieuwste cloud-based software Classflow.nl zorgen voor een inspirerende en (inter)actieve deelname van alle gebruikers!

  ActivPanel i65 Angle_

  ActivPanel i-Series

  Het interactieve scherm voor je klaslokaal ActivPanel i-Series is eenvoudig te monteren en eenvoudig te bedienen met zijn power button en snelle connectiviteits poorten aan de voorzijde waardoor je als leerkracht direct je device aan de ActivPanel kan koppelen. De 15 watt speakers zijn perfect voor multimedia lessen in de klas en geven ruim voldoende geluid. Ook is de ActivPanel i-Series makkelijk te onderhouden en dat zonder kalibratie en zonder vervanging van projector lampen. Dit bespaart tijd en geld; lagere eigendomskosten (TCO) versus een interactieve projector.Met een meer-jarige garantie, een levensduur tot 30.000 gebruiksuren garanderen wij een verantwoorde investering voor vele jaren. ActivPanel i-Series van Promethean heeft 10 touchpunten en is ontworpen om met meerdere gebruikers samen te werken, simpel met de vinger en/of met een pen. Met ClassFlow ™ Desktop start je meteen een sessie, les of presentatie middels een ‘whiteboard’ of maak gebruik van het online of offline lesmateriaal. Deze tool is exclusief ontworpen voor gebruik in combinatie met ActivPanel. Stuur eenvoudig een vraag en/of een beoordelingen naar devices van gebruikers. Ga voor meer informatie naar ClassFlow.com/Desktop.

Onze services

img-wrench-red

De service van Digizoo, altijd beschikbaar

Hulp nodig? De specialisten van Digizoo staan voor je klaar. Met kennis, ervaring en handige zaken.

Waarmee kunnen we je helpen?
img-wrench-red

Haal alles uit je product met het Digizoo kenniscentrum!

Wij helpen je graag het beste uit je Digizoo product te halen. In ons Productsupport vindt je  tips, oplossingen en downloads.

Digizoo Product Support

Geïnteresseerd en/of wil je meer informatie?

Onze ervaren adviseurs vertellen graag meer over deze en onze andere oplossingen

+31(0)88 34 44 966