• Home Boy
  ActivPanel V6 (1)

  Interactief samenwerken in het moderne klaslokaal.

Dé waardige opvolger van het ActivPanel V5.

Het nieuwe 6e generatie ActivPanel van Promethean geeft interactief lesgeven een nieuwe impuls. Dankzij ActivConnect OPS altijd direct klaar voor gebruik, met het gebruiksgemak van een tablet en een quicklink naar je eigen ClassFlow omgeving.                                        

Voeg gemakkelijk je favoriete apps toe. Zo heb je altijd met een single touch de wereld binnen handbereik. Uiteraard inclusief classflow Desktop mét koppeling naar ClassFlow voor interactie met alle devices in de klas!

ActivPanel: de beste oplossing voor het onderwijs

Sander Leenders

Aantekeningen met je studenten delen? Met een interactief scherm is dat geen issue meer!

Sander Leenders, Internationale universiteiten

De producten bij deze oplossing

tooltip-image-1

Klik op de pijlen om alle producten te zien

 • ActivPanel V6 (1)

  ActivPanel 2018

  Het nieuwste ActivPanel van Promethean geeft interactief lesgeven een nieuwe impuls in het scherpste beeld. Dankzij ActivConnect altijd direct klaar voor gebruik, met het gebruiksgemak van een tablet en een quicklink naar je eigen ClassFlow omgeving. Voeg gemakkelijk je favoriete apps toe. Zo heb je altijd met één touch de wereld binnen handbereik. Het ActivPanel is flexibel in gebruik, met wel 4 HDMI + 4 USB touch poorten sluit je eenvoudig devices aan en door het handige on-screen menu kun je gemakkelijk switchen. ClassFlow ActivConnect is naadloos geïntegreerd met ClassFlow, hèt meest innovatieve onderwijs platform. Met ClassFlow verbind je zowel binnen als buiten het klaslokaal docenten, leerlingen, digitale content en schooladministratiesystemen. Met nieuwe features als o.a. game-toetsen, badges en de Promethean marktplaats creëer je een inspirerende interactieve leeromgeving voor docent en leerling/student! ActivPanel 2018 is beschikbaar in de maten: 65 inch UHD 70 inch FHD 75 inch UHD 86 inch UHD De beste software gratis bijgeleverd! De ongeëvenaarde en bekroonde ActivInspire software en de nieuwste cloud-based software Classflow.nl zorgen voor een inspirerende en (inter)actieve deelname van alle gebruikers!

  Voorkant

  ActivSoundBar

  U kunt nu het geluid verbeteren met deze krachtige soundbar. De smalle behuizing past bij elk interieur en dankzij het heldere LED-scherm en de afstandsbediening is de soundbar eenvoudig te bedienen. Deze soundbar is ideaal voor 40" en groter en wordt aangesloten via een RCA-kabel.

Extra mogelijkheden bij deze oplossing

Sluit een webcam aan op je ActivPanel

Wanneer je op je ActivPanel een webcam aansluit wordt deze meteen herkend en kun je een videogesprek starten. Skype, Hangouts, Viber of een van de vele andere mogelijkheden, het werkt allemaal.

Webcam_

Onze services

img-wrench-red

De service van Digizoo, altijd beschikbaar

Hulp nodig? De specialisten van Digizoo staan voor je klaar. Met kennis, ervaring en handige zaken.

Waarmee kunnen we je helpen?
img-wrench-red

Haal alles uit je product met het Digizoo kenniscentrum!

Wij helpen je graag het beste uit je Digizoo product te halen. In ons Productsupport vindt je  tips, oplossingen en downloads.

Digizoo Product Support

Geïnteresseerd en/of wil je meer informatie?

Onze ervaren adviseurs vertellen je graag meer over deze en onze andere oplossingen.

+31(0)88 34 44 966