• HEADER_DIGIZOO_1700x900_ONDERWIJS
    PRODUCT_DIGIZOO_600x380_ONDERWIJS

    Meer aandacht voor de les, beter resultaat voor de leerling

Met een ideaal digibord en ondersteunende randapparatuur profiteer je optimaal van de effectiviteit van het digitale lesmateriaal van de toekomst.

Hoe groei je als school mee met de digitale opmars? De experts van Digizoo zorgen ervoor dat je als docent het beste uit je digitale lesmateriaal én de apparatuur haalt. Zo kan je sneller en gemakkelijker aan de slag en kun je je leerlingen optimaal ondersteunen.

Bij de keuze van een digibord voor digitale, interactieve lessen zijn de volgende punten essentieel:

  • Wat is de omvang van de klas en de grootte van het lokaal?
  • Geef je het liefst klassikaal les of vaker in kleine groepjes?
  • In hoeverre mogen de leerlingen ook zelf het bord bedienen?
  • Ga je werken met een leerling respons systeem?

Deze factoren bepalen het ideale type scherm, het type software en welke instrumenten en materialen je nog meer nodig hebt. Digizoo kijkt vervolgens samen met je wat de beste combinatie is voor jouw digitale klaslokaal. Misschien ben je wel geïnteresseerd in de mogelijkheden van het ‘bring your own device’ principe.

Digizoo raadt het volgende aan:

Het grootste interactieve digibord

Profiteer van optimale interactie met de groep op onze grootste ActivBoards, zoals de ActivBoard 500 (87 inch!). Zo geef je je leerlingen alle ruimte om samen en individueel bezig te zijn. Gericht lesgeven op persoonlijk niveau en klassikaal feedback geven liggen hiermee binnen handbereik.

img-brief-1
img-brief-1

Leerling response systemen (LRS)

Volg de ontwikkeling van elke leerling met ActivExpression 2. Met deze smartphone-achtige units geven leerlingen individueel en klassikaal antwoorden op meerkeuze- en open vragen. Je ziet direct waar de leerling extra ondersteuning nodig heeft. En niet onbelangrijk, het scheelt enorm veel nakijkwerk!

ActivInspire software maakt alles toegankelijk

ActivInspire software werkt geweldig. Maak van je digibord aantekeningen direct PDF bestanden en verzend ze via e-mail naar de hele klas. ActivInspire sluit ook aan bij digitale lesmethodes. Deel je flipcharts met andere docenten en integreer eenvoudig webvideo’s, foto’s en andere toepassingen.

img-brief-1
img-brief-1

Werk zo intuïtief als je eigen tablet

Al onze systemen werken volgens de principes van de smartphones en tablets die iedereen al kent. Pinchen en swipen, samen schrijven op een bord, het kan allemaal. Deze toegankelijkheid bevordert de interactie in elke klas. Zeker wanneer je werkt met het ‘bring your own device’ principe.

Henk

Rechtstreeks de buitenwereld binnenhalen op het ActivBoard. Echt een verrijking!

Henk de Hoop, docent natuurkunde, Sint Janslyceum

De producten bij deze oplossing

Extra mogelijkheden bij deze oplossing

Laat leerlingen interactief hun toetsen maken

Hebben de cursisten/leerlingen de stof begrepen? Wie heeft er problemen met welk onderdeel? Hoe denken ze over dit onderwerp? Toetsen, diagnose stellen en feedback krijgen op een interactieve, digitale manier. En ze vinden het nog leuk ook! De antwoorden op de vragen verschijnen op het ActivBoard via de software, ieders mening/antwoord telt, zonder door elkaar te roepen.

Lees meer
activengage

Onze services

img-wrench-red

De service van Digizoo, altijd beschikbaar

Hulp nodig? De specialisten van Digizoo staan voor je klaar. Met kennis, ervaring en handige zaken zoals onze Swap-garantie. 

Waarmee kunnen we je helpen?
img-wrench-red

Haal alles uit je product met het Digizoo kenniscentrum!

Wij helpen je graag het beste uit je Digizoo product te halen. In ons Kenniscentrum vindt je nieuws, tips, oplossingen en downloads.

Digizoo Kenniscentrum

Geïnteresseerd en/of wil je meer informatie?

Onze ervaren adviseurs vertellen je graag meer over deze en onze andere oplossingen.

+31(0)88 34 44 966