• Slide header onderwijs (1)
  Onderwijs__

  Meer aandacht voor de les, beter resultaat voor de leerling

Met een interactief panel en ondersteunende randapparatuur profiteer je optimaal van de effectiviteit van het digitale lesmateriaal van de toekomst.

Hoe groei je als school mee met de digitale opmars? De experts van Digizoo zorgen ervoor dat je als docent het beste uit je digitale lesmateriaal én de apparatuur haalt. Zo kan je sneller en gemakkelijker aan de slag en kun je je leerlingen optimaal ondersteunen.

Bij de keuze van een digibord/touchscreen voor digitale, interactieve lessen zijn de volgende punten essentieel:

 • Wat is de omvang van de klas en de grootte van het lokaal?
 • Geef je het liefst klassikaal les of vaker in kleine groepjes?
 • In hoeverre mogen de leerlingen ook zelf het bord bedienen?
 • Ga je werken met een leerling respons systeem?

Deze factoren bepalen het ideale type scherm, het type software en welke instrumenten en materialen je nog meer nodig hebt. Digizoo kijkt vervolgens samen met je wat de beste combinatie is voor jouw digitale klaslokaal. Misschien ben je wel geïnteresseerd in de mogelijkheden van het ‘bring your own device’ principe.

Digizoo raadt het volgende aan:

Het grootste interactieve ACTIVpanel

Profiteer van optimale interactie met de groep op onze grootste ACTIVpanels. Zo geef je je leerlingen alle ruimte om samen en individueel bezig te zijn. Gericht lesgeven op persoonlijk niveau en klassikaal feedback geven liggen hiermee binnen handbereik.

img-brief-1
img-brief-1

Interactief samenwerken in de klas

Stap in de Cloud met ClassFlow, de Cloud-based oplossing van Promethean. Classflow is een simpele tool om zelf lessen te creëren, maar je kunt ook eenvoudig bestaande lessen in elk gangbaar bestandsformaat importeren! Met ClassFlow verbind je jouw digibord met andere digiborden, tablets, smartphones, laptops (en andere devices met internetverbinding) zonder aparte apps te installeren! Digitaal vragen stellen en direct feedback van je leerlingen tonen. De kinderen vinden het geweldig!

ClassFlow Desktop maakt alles makkelijker

ClassFlow Desktop software werkt geweldig. Maak van je digitale aantekeningen direct een PDF bestanden en verzend ze via e-mail naar de hele klas. ClassFlow Desktop sluit ook aan bij digitale lesmethodes. Deel je flipcharts met andere docenten en integreer eenvoudig webvideo’s, foto’s en andere toepassingen.

img-brief-1
img-brief-1

Werk zo intuïtief als je eigen tablet

Al onze systemen werken volgens de principes van de smartphones en tablets die iedereen al kent. Pinchen en swipen, samen schrijven op een bord, het kan allemaal. Deze toegankelijkheid bevordert de interactie in elke klas. Zeker wanneer je werkt met het ‘bring your own device’ principe.

Henk de Hoop

Rechtstreeks de buitenwereld binnenhalen op het ACTIVpanel. Echt een verrijking!

Henk de Hoop, docent natuurkunde, Sint Janslyceum

De producten bij deze oplossing

tooltip-image-1

Klik op de pijlen om alle producten te zien

 • AP5 sizes angle 2

  ActivPanel V5

  Het nieuwste ActivPanel van Promethean geeft interactief lesgeven een nieuwe impuls in het scherpste beeld. Dankzij ActivConnect altijd direct klaar voor gebruik, met het gebruiksgemak van een tablet en een quicklink naar je eigen ClassFlow omgeving. Voeg gemakkelijk je favoriete apps toe. Zo heb je altijd met één touch de wereld binnen handbereik. Het ActivPanel is flexibel in gebruik, met wel 4 HDMI + USB touch poorten sluit je eenvoudig devices aan en door het handige on-screen menu kun je gemakkelijk switchen. ClassFlow ActivConnect is naadloos geïntegreerd met ClassFlow, hèt meest innovatieve onderwijs platform. Met ClassFlow verbind je zowel binnen als buiten het klaslokaal docenten, leerlingen, digitale content en schooladministratiesystemen. Met nieuwe features als o.a. game-toetsen, badges en de Promethean marktplaats creëer je een inspirerende interactieve leeromgeving voor docent en leerling/student! De ActivPanel 5 FHD is beschikbaar in de maten: 70 en 75 inch. De ActivPanel 5 UHD is beschikbaar in de maten: 75 en 86 inch. De beste software gratis bijgeleverd De ongeëvenaarde en bekroonde ActivInspire software en de nieuwste cloud-based software Classflow.nl zorgen voor een inspirerende en (inter)actieve deelname van alle gebruikers! De ActivPanel 5 is flexibel uit te rusten in zowel vaste, in hoogte verstelbare als mobiele en kantelbare opstellingen. Sluit eenvoudig computers en andere apparaten aan, inclusief open pluggable specification (OPS) computers en mountable minicomputer eenheden zoals de Intel® NUC.

Extra mogelijkheden bij deze oplossing

Laat leerlingen interactief hun toetsen maken

Hebben de cursisten/leerlingen de stof begrepen? Wie heeft er problemen met welk onderdeel? Hoe denken ze over dit onderwerp? Toetsen, diagnose stellen en feedback krijgen op een interactieve, digitale manier. En ze vinden het nog leuk ook! De antwoorden op de vragen verschijnen op het ACTIVpanel via de software, ieders mening/antwoord telt, zonder door elkaar te roepen.

Classflow and Desktop__

Onze services

img-wrench-red

De service van Digizoo, altijd beschikbaar

Hulp nodig? De specialisten van Digizoo staan voor je klaar. Met kennis, ervaring en handige zaken zoals onze Swap-garantie. 

Waarmee kunnen we je helpen?
img-wrench-red

Haal alles uit je product met het Digizoo kenniscentrum!

Wij helpen je graag het beste uit je Digizoo product te halen. In ons Kenniscentrum vindt je nieuws, tips, oplossingen en downloads.

Digizoo Kenniscentrum

Geïnteresseerd en/of wil je meer informatie?

Onze ervaren adviseurs vertellen je graag meer over deze en onze andere oplossingen.

+31(0)88 34 44 966