• Slide header onderwijs
  Primair onderwijs (1)

  Ineens is het niet meer eng om naar het schoolbord te komen

Digizoo helpt je bij het verrijken van je lessen met meer interactie en betere samenwerking tussen leerlingen.

Kinderen zijn snel afgeleid. De aandacht vasthouden kan, maar daarbij zijn visuele prikkels belangrijk. Goed beeldmateriaal op een groot digibord helpt, zeker wanneer je dat combineert met voldoende interactieve elementen.

Bij de keuze van digitale, interactieve materialen voor het primair onderwijs zijn deze factoren cruciaal:

Wat is de omvang van de groep en de grootte van het lokaal?
Geef je klassikaal les of vaker in kleine groepjes?
In hoeverre mogen de leerlingen ook zelf het bord bedienen?
Ga je werken met een leerling respons systeem?

Deze factoren bepalen het ideale type scherm, de software en welke producten er nog meer nodig zijn. Digizoo kijkt vervolgens samen met je wat de beste combinatie is van het systeem.

Misschien ben je wel geïnteresseerd in de mogelijkheden van het ‘bring your own device’ principe?

Digizoo raadt het volgende aan:

Geef je lesstof alle aandacht

Kies bij een grote groep, een groot scherm. Werk je in kleine groepjes, denk dan eens aan een ActivTable! En bedenk dat de apparaten slechts hulpmiddelen zijn om de les te presenteren. De inhoud en de lesstof bepaal je in belangrijke mate gewoon zelf.

img-brief-1
img-brief-1

Het digibord werkt intuïtief voor leerling én leerkracht

Al onze schermen werken volgens de principes van de smartphones en tablets die leerlingen al kennen. Pinchen en swipen, samen schrijven op een bord, het kan allemaal. Zelfs voor de allerkleinsten is ActivBoard bereikbaar met de handige ActivWand.

Betrek leerlingen met snelle toetsjes

Zelfs jonge leerlingen hebben voldoende ervaring om ons LRS systeem ActivExpression te bedienen. Je kunt dus snel klassikaal toetsen. Sterker nog, de resultaten verschijnen vrijwel direct op het scherm. Hierdoor is er snel goede feedback, en dat bevordert het leerresultaat.

img-brief-1
img-brief-1

Visuele lessen zijn interessanter voor alle leerlingen

Breidt je lessen uit met visuele elementen, dan profiteer je optimaal en stimuleer je de interactie met alle leerlingen. Kies hierbij voor het duurzame ActivBoard (tot 87 inch), de ActivTable (55 inch) waar groepjes leerlingen omheen staan, of een Hippo touchscreen.

Anne Goosen Primair onderwijs (1)

Beelden, geluid en interactie; dat is waar kinderen echt meer van leren en ze vinden het veel leuker!

Anne Goosen-Cameron, International School Eindhoven

De producten bij deze oplossing

tooltip-image-1

Klik op de pijlen om alle producten te zien

 • ActivPanel_i-Series

  ActivPanel i-65

  Laagste eigendomskosten (TCO) versus interactieve projectoren. ActivPanel i-serie is eenvoudig te monteren, te bedienen, te onderhouden zonder kalibratie en zonder vervanging van lampen. Met een begrijpelijke meer-jarige garantie, een levensduur tot 30.000 gebruiksuren garanderen een verantwoorde investering voor vele jaren. ActivPanel i-serie van Promethean heeft 10 simultane touchpunten en is ontworpen om met meerdere gebruikers samen te werken, simpel met de vinger en/of met een pen. Met ClassFlow ™ Desktop start je meteen een sessie, les of presentatie middels een ‘whiteboard’ of maak gebruik van het online of offline lesmateriaal. Deze tool is exclusief ontworpen voor gebruik in combinatie met ActivPanel. Stuur eenvoudig een poll, vraagstelling en beoordelingen naar devices van gebruikers. Ga voor meer informatie naar ClassFlow.com/Desktop.

  Voorkant

  ActivSoundBar

  U kunt nu het geluid verbeteren met deze krachtige soundbar. De smalle behuizing past bij elk interieur en dankzij het heldere LED-scherm en de afstandsbediening is de soundbar eenvoudig te bedienen. Deze soundbar is ideaal voor 40" en groter en wordt aangesloten via een RCA-kabel.

Extra mogelijkheden bij deze oplossing

Interactief samenwerken in de klas

Stap in de Cloud met ClassFlow, de Cloud-based oplossing van Promethean. Classflow is een simpele tool om zelf lessen te creëren, maar je kunt ook eenvoudig bestaande lessen in elk gangbaar bestandsformaat importeren! Met ClassFlow verbind je jouw digibord met andere digiborden, tablets, smartphones, laptops (en andere devices met internetverbinding) zonder aparte apps te installeren! Digitaal vragen stellen en direct feedback van je leerlingen tonen. De kinderen vinden het geweldig!

Classflow and Desktop__

Onze services

img-wrench-red

De service van Digizoo, altijd beschikbaar

Hulp nodig? De specialisten van Digizoo staan voor je klaar. Met kennis, ervaring en handige zaken zoals onze Swap-garantie. 

Waarmee kunnen we je helpen?
img-wrench-red

Haal alles uit je product met het Digizoo kenniscentrum!

Wij helpen je graag het beste uit je Digizoo product te halen. In ons Kenniscentrum vindt je nieuws, tips, oplossingen en downloads.

Digizoo Kenniscentrum

Wil je meer weten of ben je geïnteresseerd?

Onze adviseurs helpen je graag met de ideale oplossing voor interactief, digitaal presenteren en lesgeven.

+31(0)88 34 44 966