• HEADER_DIGIZOO_1700x900_PRIMAIR_ONDERWIJS
  PRODUCT_DIGIZOO_600x380_PRIMAIR_ONDERWIJS

  Ineens is het niet meer eng om naar het schoolbord te komen

Digizoo helpt je bij het verrijken van je lessen met meer interactie en betere samenwerking tussen leerlingen.

Kinderen zijn snel afgeleid. De aandacht vasthouden kan, maar daarbij zijn visuele prikkels belangrijk. Goed beeldmateriaal op een groot digibord helpt, zeker wanneer je dat combineert met voldoende interactieve elementen.

Bij de keuze van digitale, interactieve materialen voor het primair onderwijs zijn deze factoren cruciaal:

Wat is de omvang van de groep en de grootte van het lokaal?
Geef je klassikaal les of vaker in kleine groepjes?
In hoeverre mogen de leerlingen ook zelf het bord bedienen?
Ga je werken met een leerling respons systeem?

Deze factoren bepalen het ideale type scherm, de software en welke producten er nog meer nodig zijn. Digizoo kijkt vervolgens samen met je wat de beste combinatie is van het systeem.

Misschien ben je wel geïnteresseerd in de mogelijkheden van het ‘bring your own device’ principe?

Digizoo raadt het volgende aan:

Geef je lesstof alle aandacht

Kies bij een grote groep, een groot scherm. Werk je in kleine groepjes, denk dan eens aan een ActivTable! En bedenk dat de apparaten slechts hulpmiddelen zijn om de les te presenteren. De inhoud en de lesstof bepaal je in belangrijke mate gewoon zelf.

img-brief-1
img-brief-1

Het digibord werkt intuïtief voor leerling én leerkracht

Al onze schermen werken volgens de principes van de smartphones en tablets die leerlingen al kennen. Pinchen en swipen, samen schrijven op een bord, het kan allemaal. Zelfs voor de allerkleinsten is ActivBoard bereikbaar met de handige ActivWand.

Betrek leerlingen met snelle toetsjes

Zelfs jonge leerlingen hebben voldoende ervaring om ons LRS systeem ActivExpression te bedienen. Je kunt dus snel klassikaal toetsen. Sterker nog, de resultaten verschijnen vrijwel direct op het scherm. Hierdoor is er snel goede feedback, en dat bevordert het leerresultaat.

img-brief-1
img-brief-1

Visuele lessen zijn interessanter voor alle leerlingen

Breidt je lessen uit met visuele elementen, dan profiteer je optimaal en stimuleer je de interactie met alle leerlingen. Kies hierbij voor het duurzame ActivBoard (tot 87 inch), de ActivTable (55 inch) waar groepjes leerlingen omheen staan, of een Hippo touchscreen.

Anne

Beelden, geluid en interactie; dat is waar kinderen echt meer van leren en ze vinden het veel leuker!

Anne Goosen-Cameron, International School Eindhoven

De producten bij deze oplossing

tooltip-image-1

Klik op de pijlen om alle producten te zien

 • ActivBoard 387

  ActivBoard 378Pro

  ActivBoard 387PRO: hét interactieve medium om lessen, presentaties, trainingen en vergaderingen tot een belevenis te maken. Compleet, van de 2-pennentechniek tot de geïntegreerde speakers! Dynamisch, interactief en 100% digitaal door de beproefde elektromagnetische techniek en de ActivPennen met volledige muisfunctionaliteit. Het ActivBoard daagt uit tot actieve deelname, stimuleert samenwerking en genereert op elk gewenst moment feedback dankzij het (optionele) kiessysteem.

  Teacher Pen Single Basic

  ActivPen AC3 Teacher

  Deze gepatenteerde ActivPen voor het AC3 ActivBoard wordt gebruikt om het ActivBoard te bedienen. De unieke ActivPen is een batterijloze pen, die over alle muisfuncties beschikt. Geen probleem met Excel en Word dankzij de mouse-over functie. De ActivPen heeft een ergonomische grip. De rechtermuistoets op de pen is netjes in het reliëf weggewerkt, zodat je er niet per ongeluk op drukt en door de uitgekiende vorm kan de ActivPen niet van tafel rollen.

 • Student Pen Single Basic

  ActivPen AC3 Student

  Deze gepatenteerde ActivPen voor het AC3 ActivBoard wordt gebruikt om het ActivBoard te bedienen. De unieke ActivPen is een batterijloze pen, die over alle muisfuncties beschikt. Geen probleem met Excel en Word dankzij de mouse-over functie. De ActivPen heeft een ergonomische grip. De rechtermuistoets op de pen is netjes in het reliëf weggewerkt, zodat je er niet per ongeluk op drukt en door de uitgekiende vorm kan de ActivPen niet van tafel rollen.

Extra mogelijkheden bij deze oplossing

Laat leerlingen interactief hun toetsen maken

Hebben de cursisten/leerlingen de stof begrepen? Wie heeft er problemen met welk onderdeel? Hoe denken ze over dit onderwerp? Toetsen, diagnose stellen en feedback krijgen op een interactieve, digitale manier. En ze vinden het nog leuk ook!

Al onze kiessystemen
activexpression2

Onze services

img-wrench-red

De service van Digizoo, altijd beschikbaar

Hulp nodig? De specialisten van Digizoo staan voor je klaar. Met kennis, ervaring en handige zaken zoals onze Swap-garantie. 

Waarmee kunnen we je helpen?
img-wrench-red

Haal alles uit je product met het Digizoo kenniscentrum!

Wij helpen je graag het beste uit je Digizoo product te halen. In ons Kenniscentrum vindt je nieuws, tips, oplossingen en downloads.

Digizoo Kenniscentrum

Wil je meer weten of ben je geïnteresseerd?

Onze adviseurs helpen je graag met de ideale oplossing voor interactief, digitaal presenteren en lesgeven.

+31(0)88 34 44 966