• HEADER_DIGIZOO_1700x900_RIJSCHOOL
  PRODUCT_DIGIZOO_600x380_RIJSCHOOL

  Maak de theorie net zo leuk als de praktijk

Sneller op weg naar dat felbegeerde rijbewijs

Theorie kan droge, saaie materie zijn maar niet als het interactief gebracht kan worden.

Cursisten gaan rechtop zitten als de theorielessen, in voorbereiding op het examen, interactief worden aangeboden. En, voorbereidend op het examen kan de instructeur tussentijds toetsen hoe ver je kennis reikt.

Bij de keuze van digitale, interactieve materialen voor het rijschoolwezen zijn deze factoren cruciaal:

Wil je je rijschool onderscheiden van de rest en een hoger slagingspercentage bereiken?

Ga je werken met een leerling respons systeem om de opgebouwde kennis (tussentijds) te peilen?

Wat is de grootte van het theorielokaal en hoe groot zijn de groepen van cursisten?

Dit is het resultaat

Direct reageren op vragen

Tijdens de theorielessen kun je vragen van cursisten gelijk visueel uitleggen op het ActivBoard

img-brief-1
img-brief-1

Visuele ondersteuning

Je gebruikt je lesboek, maar vult dit aan met foto's, video's en aantekeningen op het ActivBoard om de theorie visueel te ondersteunen, waardoor het makkelijker zal worden dit te onthouden.

De situatie verandert

Een kruispunt, twee verkeersdeelnemers. En een vraag over voorrang. Of toch liever drie verkeersdeelnemers? En een vraag over volgorde? Door gebruik te maken van de meegeleverde software is het voor iedereen mogelijk de bestaande situaties eenvoudig aan te passen voor nieuwe situaties.

img-brief-1
img-brief-1

De regels veranderen, de inhoud ook

De verkeersregels willen nog wel eens veranderen. Zonde om dan al het lesmateriaal opnieuw te moeten aanschaffen. Met behulp van het ActivBoard is dit niet nodig, want de bestaande situaties zijn eenvoudig zelf aan te passen aan de nieuwe regels, zodat je snel weer verder kunt.

Osseforth

ActivBoard geeft ons de mogelijkheid om verkeerssituaties tot leven te wekken en de cursisten vinden het erg professioneel

Wilko Lenoir, Osseforth Academy

De producten bij deze oplossing

tooltip-image-1

Klik op de pijlen om alle producten te zien

 • ActivBoard 387

  ActivBoard 378Pro

  ActivBoard 387PRO: hét interactieve medium om lessen, presentaties, trainingen en vergaderingen tot een belevenis te maken. Compleet, van de 2-pennentechniek tot de geïntegreerde speakers! Dynamisch, interactief en 100% digitaal door de beproefde elektromagnetische techniek en de ActivPennen met volledige muisfunctionaliteit. Het ActivBoard daagt uit tot actieve deelname, stimuleert samenwerking en genereert op elk gewenst moment feedback dankzij het (optionele) kiessysteem.

  activexpression2

  ActivExpression2 set van 32 met ActivHub

  Veelzijdiger kan een kiessysteem niet zijn! De ActivExpression 2 heeft alle ingredienten in huis om alles uit de leerlingen te halen. Meerkeuze en open vragen, in volgorde zetten, likert schalen en ad-hoc vragen zijn maar een aantal voorbeelden van de vele mogelijkheden. De vraag op het bord of naar de kastjes sturen, het kan allemaal. Huiswerk controleren, het aanvangsniveau toetsen of heb ik mijn leerdoelen gehaald? Leerlingen hebben verschillende niveaus en onderwijsbehoeften, differentieren met behulp van de ActivExpressions is nu binnen handbereik. De ActivExpression 2 set bestaat uit 32 kastjes, een ActivHub en ActivInspire welke veilig kunnen worden opgeborgen in de bijgeleverde draagtas.

Extra mogelijkheden bij deze oplossing

Lesgeven zonder grenzen

Lesgeven zonder grenzen, vanaf elk punt in het lokaal. Met ActivRemote heb je een afstandbediening voor de meestgebruikte software-functies in handen. Je leidt de les, training of vergadering met één druk op de knop. Het starten van het kiessysteem, de browser, een film of naar de volgende pagina in de flipchart, je doet het met de ActivRemote.

Onze services

img-wrench-red

De service van Digizoo, altijd beschikbaar

Hulp nodig? De specialisten van Digizoo staan voor je klaar. Met kennis, ervaring en handige zaken zoals onze Swap-garantie. 

Waarmee kunnen we je helpen?
img-wrench-red

Haal alles uit je product met het Digizoo kenniscentrum!

Wij helpen je graag het beste uit je Digizoo product te halen. In ons Kenniscentrum vindt je nieuws, tips, oplossingen en downloads.

Digizoo Kenniscentrum

Geïnteresseerd en/of wil je meer informatie?

Onze ervaren adviseurs vertellen graag meer over deze en onze andere oplossingen

+31(0)88 34 44 966