• Slide header zakelijk
  ActivPanel V6 Impact_

  Vergroot de impact van professionele presentaties

Digizoo adviseert niet alleen bij de keuze van het beste touchscreen, maar helpt ook bij het vinden van de ideale oplossing voor interactieve presentaties in je dagelijkse werk

Kies je voor de indrukwekkende kleuren en ga je voor de optimale interactie met de groep op onze grootste touchscreens?

Bij de keuze van schermen voor zakelijke, digitale, interactieve presentaties zijn deze zaken cruciaal:

 • Wat is de omvang van de groep en de grootte van ruimte?
 • Laat je veel video's zien of wil je in de meetings vaker samen werken aan bestanden?
 • In hoeverre wil je interactie met het publiek?
 • Maak je vaak gebruik van conference calls?

Deze factoren bepalen het ideale type scherm, het type software en welke instrumenten en materialen je nog meer nodig hebt. Digizoo kijkt vervolgens samen met je wat de beste combinatie is van het systeem. Misschien ben je wel geïnteresseerd in de mogelijkheden van het ‘bring your own device’ principe.

Digizoo raadt het volgende aan:

Maak nog meer indruk met je verhaal

Wil je mensen overtuigen? Dan draait het om de inhoud van je verhaal. Maar je maakt nog meer indruk als je kiest voor een 86 inch touchscreen van Promethean.

img-brief-1
img-brief-1

Live communiceren met klanten over de hele wereld

Bespaar reiskosten en -tijd. Kies voor een scherm dat gekoppeld is aan een video conference systeem. Daarmee worden je conference calls schitterende live-streaming meetings met oogcontact. De video-koppeling komt tot stand met één druk op de knop.

Werk efficiënter samen in meetings en brainstorms

Maak van de aantekeningen op het scherm direct PDF bestanden en verzendt ze via e-mail naar de hele groep. Bring your own device en start met mindmapping en de bekendste presentatieprogramma’s, het werkt allemaal.

img-brief-1
img-brief-1

Werk intuïtief als op de bekendste tablets

Al onze schermen en aanvullende systemen werken volgens de principes van de smartphones en tablets die iedereen al kent. Pinchen en swipen, samen schrijven op een bord, het kan allemaal. Deze toegankelijkheid bevordert de interactie in je meeting of brainstorm.

Rob Batteljee

Schitterend! Onze klanten zijn ook erg onder de indruk bij presentaties en trainingen.

Rob Batteljée, Commercieel directeur Hobart Nederland B.V.

Onze oplossingen voor de zakelijke markt

tooltip-image-1

Klik op de pijlen om alle producten te zien

 • ActivPanel V6 (1)

  ActivPanel 2018

  Het nieuwste ActivPanel van Promethean geeft interactief lesgeven een nieuwe impuls in het scherpste beeld. Dankzij ActivConnect altijd direct klaar voor gebruik, met het gebruiksgemak van een tablet en een quicklink naar je eigen ClassFlow omgeving. Voeg gemakkelijk je favoriete apps toe. Zo heb je altijd met één touch de wereld binnen handbereik. Het ActivPanel is flexibel in gebruik, met wel 4 HDMI + 4 USB touch poorten sluit je eenvoudig devices aan en door het handige on-screen menu kun je gemakkelijk switchen. ClassFlow ActivConnect is naadloos geïntegreerd met ClassFlow, hèt meest innovatieve onderwijs platform. Met ClassFlow verbind je zowel binnen als buiten het klaslokaal docenten, leerlingen, digitale content en schooladministratiesystemen. Met nieuwe features als o.a. game-toetsen, badges en de Promethean marktplaats creëer je een inspirerende interactieve leeromgeving voor docent en leerling/student! ActivPanel 2018 is beschikbaar in de maten: 65 inch UHD 70 inch FHD 75 inch UHD 86 inch UHD De beste software gratis bijgeleverd! De ongeëvenaarde en bekroonde ActivInspire software en de nieuwste cloud-based software Classflow.nl zorgen voor een inspirerende en (inter)actieve deelname van alle gebruikers!

  ActivPanel i65 Angle_

  ActivPanel i-Series

  Het interactieve scherm voor je klaslokaal ActivPanel i-Series is eenvoudig te monteren en eenvoudig te bedienen met zijn power button en snelle connectiviteits poorten aan de voorzijde waardoor je als leerkracht direct je device aan de ActivPanel kan koppelen. De 15 watt speakers zijn perfect voor multimedia lessen in de klas en geven ruim voldoende geluid. Ook is de ActivPanel i-Series makkelijk te onderhouden en dat zonder kalibratie en zonder vervanging van projector lampen. Dit bespaart tijd en geld; lagere eigendomskosten (TCO) versus een interactieve projector.Met een meer-jarige garantie, een levensduur tot 30.000 gebruiksuren garanderen wij een verantwoorde investering voor vele jaren. ActivPanel i-Series van Promethean heeft 10 touchpunten en is ontworpen om met meerdere gebruikers samen te werken, simpel met de vinger en/of met een pen. Met ClassFlow ™ Desktop start je meteen een sessie, les of presentatie middels een ‘whiteboard’ of maak gebruik van het online of offline lesmateriaal. Deze tool is exclusief ontworpen voor gebruik in combinatie met ActivPanel. Stuur eenvoudig een vraag en/of een beoordelingen naar devices van gebruikers. Ga voor meer informatie naar ClassFlow.com/Desktop.

 • ActivBoard 10Touch 88 USTP1 Mount LEFT (1)

  Set ActivBoard 10 Touch 88inch Mount met UST-P2

  Voor het wat kleinere budget is er nu ActivBoard Touch 88inch. Infrarood technologie voor intuïtieve interactie met de vingers of styluspen! Een multi-touch ActivBoard en eventueel ook beschrijfbaar met whiteboard stiften. De meermaals bekroonde ActivInspire software, Short throw projector en projectorsteun maken onderdeel van deze complete set. Pinchen en swipen alsof het de normaalste zaak van de wereld is.

Onze services

img-wrench-red

De service van Digizoo, altijd beschikbaar

Hulp nodig? De specialisten van Digizoo staan voor je klaar. Met kennis, ervaring en handige zaken.

Waarmee kunnen we je helpen?
img-wrench-red

Haal alles uit je product met het Digizoo kenniscentrum!

Wij helpen je graag het beste uit je Digizoo product te halen. In ons Productsupport vindt je  tips, oplossingen en downloads.

Digizoo Product Support

Geïnteresseerd en/of wil je meer informatie?

Onze adviseurs helpen graag met het vinden van de ideale oplossing voor interactief, digitaal presenteren en lesgeven.

+31(0)88 34 44 966