• Slide header zorg
  ActivPanel V6_ 86 inch_ 4K_

  Medische informatie-overdracht krijgt een nieuwe dimensie

Medische gegevens zijn van levensbelang

Of het nu gaat om opleidingsruimtes, overdrachtsruimtes, vergaderruimtes of bespreekruimtes van specialisten. In de zorg gaat het altijd om het welzijn van de patiënt en de kennis en informatie die met collega’s altijd gedeeld moet worden. Al die gegevens inclusief beeldmateriaal zijn gedigitaliseerd en bij uitstek geschikt om te delen met interactieve middelen.

Bij de keuze van digitale, interactieve materialen voor zorginstellingen zijn deze factoren cruciaal:

 • In hoeverre is een Ultra HD (4K) resolutie van belang?
 • Haal je wel het hoogst haalbare als het gaat om medische beelden?
 • Wat is de frequentie binnen je overlegstructuur en welke eisen stel je aan het overleg
 • Werk je vaak samen met één of meerdere collega’s binnen één bestand en in hoeverre vergt dat interactiviteit?

Dit is het resultaat

Makkelijk informatie uitwisselen

In een overdrachtsruimte, waarbij kennis, ervaringen, ontwikkelingen en behandelingen worden overgedragen aan de volgende ploeg, is het met het gebruik van een ActivPanel in een keer duidelijk voor alle aanwezigen tijdens het multi-dicipliniar overleg.

img-brief-1
img-brief-1

Arts raadplegen op afstand

Met een video conference systeem kun je realtime alle informatie veilig uitwisselen over grote afstand en kan je iemand raadplegen om tot het beste resultaat te komen.

Bijscholing

Natuurlijk blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en volg je daarom bijscholing. Met de juiste visualisaties op hoge resolutie zal je dit nog makkelijker oppikken.

img-brief-1
img-brief-1

Ultra High Definition

Met een hoge resolutie wordt het bekijken van röntgenfoto's uit PACS of gegevens raadplegen uit het EPD een heldere bezigheid.

DICOM geschikt

Medische beelden dienen te worden weergegeven op apparatuur welke aan zeer hoge medische eisen dient te voldoen. Projectoren, monitoren, beeldschermen moeten aan de DICOM (Digital Imaging van Communications in Medicine) normering voldoen. Onze touchscreen, voldoen hieraan.

img-brief-1
Chantal Maas

Wij hebben diverse interactieve oplossingen getest en het ActivPanel spreekt ons nog steeds het meest aan.

Drs. Chantal Maas-Henneke, Service Manager, Amphia Ziekenhuis

Onze oplossingen voor de zorgsector

tooltip-image-1

Klik op de pijlen om alle producten te zien

 • ActivPanel V6 (1)

  ActivPanel 2018

  Het nieuwste ActivPanel van Promethean geeft interactief lesgeven een nieuwe impuls in het scherpste beeld. Dankzij ActivConnect altijd direct klaar voor gebruik, met het gebruiksgemak van een tablet en een quicklink naar je eigen ClassFlow omgeving. Voeg gemakkelijk je favoriete apps toe. Zo heb je altijd met één touch de wereld binnen handbereik. Het ActivPanel is flexibel in gebruik, met wel 4 HDMI + 4 USB touch poorten sluit je eenvoudig devices aan en door het handige on-screen menu kun je gemakkelijk switchen. ClassFlow ActivConnect is naadloos geïntegreerd met ClassFlow, hèt meest innovatieve onderwijs platform. Met ClassFlow verbind je zowel binnen als buiten het klaslokaal docenten, leerlingen, digitale content en schooladministratiesystemen. Met nieuwe features als o.a. game-toetsen, badges en de Promethean marktplaats creëer je een inspirerende interactieve leeromgeving voor docent en leerling/student! ActivPanel 2018 is beschikbaar in de maten: 65 inch UHD 70 inch FHD 75 inch UHD 86 inch UHD De beste software gratis bijgeleverd! De ongeëvenaarde en bekroonde ActivInspire software en de nieuwste cloud-based software Classflow.nl zorgen voor een inspirerende en (inter)actieve deelname van alle gebruikers!

  ActivPanel i65 Angle_

  ActivPanel i-Series

  Het interactieve scherm voor je klaslokaal ActivPanel i-Series is eenvoudig te monteren en eenvoudig te bedienen met zijn power button en snelle connectiviteits poorten aan de voorzijde waardoor je als leerkracht direct je device aan de ActivPanel kan koppelen. De 15 watt speakers zijn perfect voor multimedia lessen in de klas en geven ruim voldoende geluid. Ook is de ActivPanel i-Series makkelijk te onderhouden en dat zonder kalibratie en zonder vervanging van projector lampen. Dit bespaart tijd en geld; lagere eigendomskosten (TCO) versus een interactieve projector.Met een meer-jarige garantie, een levensduur tot 30.000 gebruiksuren garanderen wij een verantwoorde investering voor vele jaren. ActivPanel i-Series van Promethean heeft 10 touchpunten en is ontworpen om met meerdere gebruikers samen te werken, simpel met de vinger en/of met een pen. Met ClassFlow ™ Desktop start je meteen een sessie, les of presentatie middels een ‘whiteboard’ of maak gebruik van het online of offline lesmateriaal. Deze tool is exclusief ontworpen voor gebruik in combinatie met ActivPanel. Stuur eenvoudig een vraag en/of een beoordelingen naar devices van gebruikers. Ga voor meer informatie naar ClassFlow.com/Desktop.

Onze services

img-wrench-red

De service van Digizoo, altijd beschikbaar

Hulp nodig? De specialisten van Digizoo staan voor je klaar. Met kennis, ervaring en handige zaken.

Waarmee kunnen we je helpen?
img-wrench-red

Haal alles uit je product met het Digizoo kenniscentrum!

Wij helpen je graag het beste uit je Digizoo product te halen. In ons Productsupport vindt je  tips, oplossingen en downloads.

Digizoo Product Support

Geïnteresseerd en/of wil je meer informatie?

Onze ervaren adviseurs vertellen graag meer over deze en onze andere oplossingen

+31(0)88 34 44 966